RU

Більш м’які та соковиті: МcDonald's змінює рецептуру бургерів

Читать на русском

Читать на русском
Більш м’які та соковиті: МcDonald's змінює рецептуру бургерів
В компанії повідомили про зміни

Дніпряни з нетерпінням чекають на відкриття МcDonald's. За попередньою інформацією, мережа фаст-фуду запрацює 25 квітня. Громадяни зможуть насолодитися улюбленими стравами та морозивом. 

Ба більше, в компанії повідомили про зміни. Вони спрямовані на підвищення якості сендвічів. Про це пише Інформатор з посиланням на публікацію CNN.

За словами шеф-кухаря Чеда Шафера, старшого директора з кулінарних інновацій McDonald’s США, булочки стануть більш пухкими, а котлети — соковитішими. Завдяки змінам налаштувань в приготуванні, сир буде більш плавким, а цибулю додаватимуть в котлети прямо на грилі. Крім того, у “Біг-Маку” буде більше соусу.

“Оновлення стосуються гамбургерів Big Mac і McDouble, а також класичного “Чизбургера”, подвійного “Чизбургера” та “Гамбургера””, — йдеться у повідомленні. 

Бургери, приготовлені за новою рецептурою, вже спробували мешканці Австралії, Канади, Бельгії та на заході США. Наступного року вони з’являться у фірмових закладах на всій території Штатів. Зазначається, що ціна нових сендвічів не зазнає змін. 

А ось коли такими бургерами зможуть поласувати українці — наразі невідомо. 

Раніше ми писали, що McDonald's у Дніпрі шукає працівників. Також читайте, що у Дніпрі на проспекті Гагаріна готують до відкриття McDonald's. Повідомляли й про те, що відбувається в McDonald's на Старомостовій.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.