Чи не щодня ворог атакує Дніпропетровську область. Під прицілом — критична інфраструктура. Через це жителі нашого регіону по 14-16 годин на день сидять без світла. Окрім того, 6 грудня армія рф вдарила по складських приміщеннях в районі Набережної Заводської у Дніпрі, а уламки ракети впали в парку в центрі міста. Масштабну пожежу намагалися загасити за допомогою гелікоптера. Дим виднівся з різних куточків міста. Та попри ці жахливі події, у неділю, 7 грудня, в одному із залів в Дніпропетровському історичному музеї відбувся захід — вечір коньяку. Кількість поціновувачів була обмежена — 21 гість. А коштувало таке задоволення 2500 гривень.
Про це пише Інформатор.
Гості змогли скуштувати вишукані напої, основну страву та десерт. Цікаво, що страви розробили спеціально під подію із додаванням коньяку. Та й це ще не все. На гостей чекала розважальна програма.
“У програмі вечора — імітаційні бої на різних видах історичної зброї, що додадуть вечору драматичності та справжнього музейного драйву. На вас чекає атмосфера старовинної елегантності, харизма бренд-амбасадора та благородні коньяки, які звучать зовсім по-іншому поруч з історією”, — йдеться в анонсі.
Наші журналісти побували на місці та поспілкувалися з деякими гостями. Хтось сюди завітав вперше, а хтось — вдруге.
“Ми вже на другому культурному келесі. Це дуже цікавий формат, тому що одночасно ви поринаєте і в історію, і у дегустацію, тому що працює сомельє, і куштуєте щось смачненьке”, — каже жінка.
Всі вони були вражені обраною локацією.
“Шок. Просто шок. Орендувати музей для цього. Я ще цього не зрозумів”, — поділився чоловік.
Ми вирішили дізнатися, чи зможемо орендувати приміщення в музеї для проведення корпоративу. Там сказали звертатися з цим питанням до адміністрації директора. Ми телефонували кілька днів, втім слухавку ніхто не взяв.
Нагадаємо, що у Дніпрі майстер з Миколаєва брав участь у фестивалі Tattoo Convention. Писали ми й про те, що у Дніпрі на День міста на Європейській площі стріляли у путіна. Також читайте, що у Дніпрі у парку Шевченка встановили рекорд України — понад 320 літрів борщу наварили просто неба.